Μαγδαλένα Μαντά Χοτολεάνου

Γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και είναι απόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής του Βουκουρεστίου και δίδαξε στο Δημοτικό Σχολείο σαν δασκάλα για οκτώ χρόνια.

Στην ηλικία 30 χρονών ήρθε στην Ελλάδα και έφτιαξε την οικογέννια της έχοντας δύο παιδιά: την Αναστασία και τον Φίλιππο.

Στην αρχή του 2013 παρακολούθησε το σεμινάριο της θεραπείας Θήτα (Theta Healing®) με την εκπαιδεύτρια Ιωάννα Μπακρατσά. Απο τότε εφάρμοσε τις τεχνικές της ενεργειακής ψυχοθεραπείας Θήτα και κατανόησε ότι το μονοπάτι της ζωής της δεν είναι προδιαγεγραμμένο και μπορεί να αλλάξει.

Αποφάσισε ότι αυτό που θέλει είναι να μεταδώσει αυτή τη θεραπεία στους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να τη δεχτούν. Την διδάσκει μόνο σε δασκάλους που εκτιμούν και σέβονται αυτή την εργασία και είναι σε θέση να ολοκληρώνουν την αποστολή της ζωής τους.

Στο 2015 παρακολούθησε το σεμινάριο Theta Healing® για τους εκπαιδευτές με την Vianna Stibal, ιδρύτρια της μεθόδου Θήτα.

Εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα σαν δασκάλα Υoga για παιδιά με την Bryony Duckitt , ιδρύτρια του YogaBeez Children’s Yoga.

Έχει αποφοιτήσει τη Σιβιτανείδιο Δημόσια Σχολή, τμήμα αισθητικής.
Το 2013 πήγε στην Ταϊλάνδη όπου σπούδασε Thai Yoga (RueSri Datton), Thai Oil Massage, Thai Hot Stone, Thai Body Scrub Massage, Thai Foot Massage.
Το 2014 ξαναπήγε στην Ταϊλάνδη για να συνεχίσει τις σπουδές της στην Thai Yoga (RueSri Datton), Thai Massage, Thai Head Massage, Thai Face Massage και
επίσης έκανε 14 μέρες Διαλογισμό Vipassana/απομόνωση στο μοναστήρι Wat Tam Wua, στην ορεινή Ταϊλάνδη κοντά στα σύνορα με το Myamar (πρών Βιρμανία)

Σπούδασε και έχει εμπειρία στο Reiki (Usui 2ο βαθμό, Chakra, Kundalini και Τantra). Δάσκαλός της είναι ο πολύ γνωστός Ρώσσος Θεραπευτής Boris Tichanovsky.

Επίσης σπούδασε το Ενεργειακό Σύστημα για ανάκτηση της Ολιστικής Υγείας της πρώην Σοβιετικής Ενωσης ΠΕΠΑ (Περαιτέρω Ενεργοπληροφοριακή Ανάπτυξη) όπου διδασκόταν στους στρατιωτικούς και στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.

Είναι ιδρύτρια του Κέντρου Ολιστικής Ανάπτυξης και Θεραπείας ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΦΩΣ μαζί με τον Γεώργιο Χριστοδούλου Jagaro.